Percentage Calculator

Calculators Add comments

Το Percentage Calculator σας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσετε το ποσοστό επί τοις εκατόμιας τιμής ή τη διαφορά της σε σχέση με μια δεύτερη.

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν δύο group υπολογισμών:

  • Στο πρώτο, με τη βοήθεια των δύο sliders, μπορείτε να υπολογίσετε τις ενδιάμεσες τιμές του εισαγόμενου αριθμού επί τοις εκατό. Για παράδειγμα αν θέλετε να υπολογίσετε πόσο είναι το 10% ενός αριθμού κάνετε δεξί κλικ πάνω στο πρώτο slider και επιλέγοντας “Enter a Value” γράφετε 10 και αυτόματα o δείκτης του slider μετακινείται στην τιμή. Μπορείτε να σύρετε το δείκτη του slider για να αυξομειώσετε το ποσοστό. Επίσης, από το δεύτερο slider μπορείτε να υπολογίσετε το ποσοστό μιας ενδιάμεσης τιμής από την εισαγόμενη, για παράδειγμα, αν έχετε εισάγει τον αριθμό 50 και θέλετε να υπολογίσετε πόσο τοις εκατό είναι το 20 κάνετε δεξί κλικ στο δεύτερο slider και επιλέγοντας “Enter a Value” γράφετε 20 και αυτόματα ο δείκτης του slider μετακινείται στην τιμή. Μπορείτε να σύρετε το δείκτη του slider για να αυξομειώσετε τον αριθμό.
  • Στο δεύτερο group, μπορείτε να υπολογίσετε τη διαφορά δύο αριθμών, για παράδειγμα, αν εισάγετε ως τιμή στο πρώτο πεδίο 50 και στο δεύτερο 80 προκύπτει ότι στη δεύτερη τιμή υπάρχει μια αύξηση κατά 60%

Σημείωση: Ενεργοποιώντας την επιλογή “Decimal Values” μπορείτε να κάνετε υπολογισμούς και με δεκαδικούς αριθμούς. Η απενεργοποίησή του υπολογίζει τις τιμές με στρογγυλοποίηση (Προεπιλογή: Ανενεργό)


Percentage_Calculator.png


Leave a Reply


+ seven = 14


WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in