TEE->TEI & TEE->TEI PLIROFORIKHS

Unofficial Add comments

Καλημέρα, σήμερα έχουμε δύο unofficial προγραμματάκια (mini tools θα έλεγα) για μια συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών.

Έχουμε το πρόγραμμα “ΤΕE->ΤΕΙ” που υπολογίζει το συνολικό αριθμό μορίων από τις βαθμολογίες μαθημάτων ΤΕΕ. Εκτός από τα μαθήματα γενικής παιδείας ( Μαθηματικά και Νέα Ελληνικά ) και το μάθημα ειδικότητας συμπεριλαμβάνονται και τα μαθήματα ειδικής κατηγορίας ( Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο ) προαιρετικά και μόνο για τις ειδικότητες που εξετάζονται στα ανωτέρο μαθήματα.

Το δεύτερο πρόγραμμα είναι το ίδιο αλλά σε Special Version για εμάς τους πληροφορικάριους :D .

Αυτό που αλλάζει, πέρα από το όνομα που είναι “TEE->TEI PLIROFORIKHS“, είναι ότι με τον υπολογισμό των μορίων το πρόγραμμα εμφανίζει παράλληλα τη σχολή στην οποία υπάγεται ο χρήστης!!! Φυσικά αλλάζει και το “μάθημα ειδικότητας” που γίνεται συγκεκριμένα “δίκτυα” :P .

To TEE->TEI PLIROFORIKHS περιλαμβάνει και υπολογίζει τη σχολή που περνάει ο χρήστης σύμφωνα με τις βάσεις του 2007, ενώ με την ανακοίνωση των νέων βάσεων θα υπάρξει updated version.

TEE_TEI

TEE->TEI:

TEE->TEI PLIROFORIKHS:


One Response to “TEE->TEI & TEE->TEI PLIROFORIKHS”

  1. Vag Says:

    Σημείωση: Υπενθυμίζω ότι τα δύο αυτά προγράμματα είναι UNOFFICIAL. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάγονται στα projects τα οποία υποστηρίζω τεχνικά με major versions κλπ. Στην περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο σοβαρό ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΟ bug που αποτρέπει το πρόγραμμα από την ορθή λειτουργεία του, τότε θα παρακαλούσα να το αναφέρεται εδώ κι εγώ θα φροντίσω για την εξάλλειψή του, ευχαριστώ.

Leave a Reply


8 − = five


WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log in